Word kampioen Kersenpitspugen van het Westerkwartier 2019 op de Streekproductenmarkt Nienoord

Zaterdag 3 augustus wordt de Streekproductenmarkt Nienoord gehouden op het terrein van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 in Leek. Tussen 10.00 en 16.00 uur is de markt gratis te bezoeken.

Probeer op onze markt kampioen Kersenpitspugen te worden. Eet 3 sappige kersen van FRUITTEELTBEDRIJF OUDENBOSCH. Spuug de pitten over onze kersenpitbaan. Wie het verst spuugt wint. Maakt u de meeste meters, dan bent u kampioen van het Westerkwartier  en gaat u met een leuk prijsje naar huis..

U kunt op onze markt uiteraard ook de lekkerste en meest verse streekproducten halen. Bij NATUURLIJK AFKE is er deze keer natuurlijk kersenjam met of zonder likeur verkrijgbaar. En verder 2 nieuwe jams, beperkt verkrijgbaar: de " wat apart, ja" en de " chef' s special" . Nieuwsgierig wat er in zit? Kom proeven! FLORES DEL CAMPO komt met een zomerse marktaanbieding van 3 komkommers of courgettes voor 1 euro. Een emmertje snoeptomaatjes voor 1,50. Makkelijk om mee te nemen naar huis, en vergeet vooral de kaas van GEITENHOUDERIJ TER VEEN en de lekkere eieren niet voor een oergezellig ontbijt.

Mocht u trek hebben in een ijsje tijdens het rond lopen op de markt, dan bent u zeker op het goeie adres, want RIANNE'S BOERDERIJ IJS staat met lekkere ijsjes voor u klaar, Kinderen kunnen gratis een ijsje gaan halen onder begeleiding van een volwassene, en het wordt nog gezelliger, omdat een muzikaal trio bestaande uit een accordeon, banjo en fluit samen leuke liedjes te horen gaan brengen vanaf 11u00.

Tot zaterdag 3 augustus!

Nog geen reacties gevonden. Wees de eerste om een reactie te schrijven. Reageer