Eerstvolgend evenement op 06-06-2020, ZATERDAG

Onze markt is weer helemaal terug!


Evenement:
Onze markt is weer helemaal terug!
Datum:
06-06-2020, ZATERDAG
Tijd:
10u00-16u00
Entree:
Gratis
Website:
Informatie:

Het is alweer een tijd geleden dat de Streekproductenmarkt Nienoord te bezoeken was. Het mooie is nu, dat we op zaterdag 6 juni weer geopend zijn en dus kunt u ons bezoeken op het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 te Leek. We beginnen als altijd om 10u00 en we staan tot 16u00 voor u klaar.

Er zijn wel wat aanpassingen op de markt, om zo goed en vooral veilig mogelijk u te ontvangen. Zo is er bijvoorbeeld een route aangegeven, zodat u geen tegemoetkomende personen hoeft tegen te komen en kunt u uw handen bij elke kraam desinfecteren. 

De standhouders staan in ieder geval te springen om u te gaan ontvangen en daardoor wordt het natuurlijk een zeer interessante en bijzondere zaterdag.

Zo staan de volgende standhouders op de markt. IMKER Kapma heeft zijn bloemenhoning en koolzaadhoning afgelopen week weer geslingerd en neemt het voor u mee. DE POFFERTERY staat er weer met haar heerlijk frissen jammetjes met weinig suiker. POELMAN staat met hun zomerkoninkjes op de markt. FLORES DEL CAMPO neemt ontzettend veel groenteplantjes mee om zelfvoorzienend te worden. NATUURLIJK AFKE heeft vlierbloesemgelei bij zich. INMAKENENZO is er ook weer bij met allerlei heerlijke ingemaakte producten uit voornamelijk eigen tuin. DE GROENE GAST staat weer op de markt met een variatie aan bijzondere tuinplanten: vlinder- en bijenplanten en diverse keukenkruiden. Om te genieten van nog meer kleur en fleur in uw eigen tuin. HET LEKKERE WINKELTJE staat er met diverse droge worst soorten. Uiteraard zijn kaas en paling ook op de markt te vinden.

Genoeg te beleven op de Streekproductenmarkt Nienoord. Kom zeker langs en voelt u zeker van harte welkom op Landgoedboerderij Oosterheerdt te Leek.

Tot zaterdag 6 juni!


Overzicht alle aankomende evenementen
 Onze markt is weer helemaal terug!
 De zomer is begonnen, dus hoogtijd voor een bezoek aan de Streekproductenmarkt Nienoord
 Word kampioen Kersenpitverspuwen van het Westerkwartier 2020
 De jaarlijkse Jamwedstrijd op de Streekproductenmarkt Nienoord is weer terug
 Wie laat de grootste pompoen van het Westerkwartier zien op de Streekproductenmarkt Nienoord?
 November, slachtmaand op de Streekproductenmarkt Nienoord
 Streekproductenmarkt Nienoord staat in het teken van de feestmaand

Op deze pagina treft u alle evenementen aan die wij op het erf van Oosterheerdt te Leek organiseren.