De beste jammakers 2018 van het Westerkwartier zijn bekend!

Afgelopen zaterdag was er op onze markt de wedstrijd Wie wordt de beste jammaker van het Westerkwartier.

 

Mevrouw Koning uit Leek met haar jam van vijg met kruisbes en aardbei, heeft de lekkerste jam volgens de vakjury en mevrouw Slomp uit Leek met haar jam van zwarte bessen, heeft de lekkerste jam volgens de publieksjury.  Er waren totaal 18 potten jam ingeleverd door 12 deelnemers.

We zijn blij hoe het afgelopen zaterdag is gegaan en het bestuur wil de 2 winnaars hartelijk feliciteren met hun prijs.

 

 

In de fotogalerij kunt u de foto’s vinden die zaterdag zijn gemaakt. Kijk daarvoor naar de fotogalerij onder 2018 in de map oktober.


Word de beste Jammaker 2018 van Het Westerkwartier op de Streekproductenmarkt Nienoord

Zaterdag 6 oktober organiseert de Streekproductenmarkt Nienoord de jaarlijkse jamwedstrijd bij Landgoedboerderij Oosterheerdt in Leek.


Wie laat de grootste pompoen van het Westerkwartier zien op de Streekproductenmarkt Nienoord?

Tijdens de markten van april en mei deelden we pompoenpitten aan u uit, zodat u in september, dus komende markt, uw pompoen aan ons kunt laten zien. Wat is het nu mooier, dat uw pompoen nu de grootste is geworden van het hele Westerkwartier.


Uitslag van de Pruimenpitspuugwedstrijd op onze Streekproductenmarkt Nienoord van 4 augustus is bekend!

De Pruimenpitspuugwedstrijd was een leuke happening en er zijn toch aardig mooie afstanden behaald tijdens deze wedstrijd.


Word kampioen Kersenpitspugen van het Westerkwartier op de Streekproductenmarkt Nienoord

Zaterdag 4 augustus wordt de Streekproductenmarkt Nienoord gehouden op het terrein van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 in Leek. Tussen 10.00 en 16.00 uur is de markt gratis te bezoeken.