De pompoenen zijn weer terug op onze markt!

Op de Streekproductenmarkt Nienoord staat oktober elk jaar in het teken van de pompoenen. Het mooie is nu, dat u de markt kunt bezoeken op zaterdag 3 oktober op het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 te Leek. De markt  begint als altijd om 10u00 en de standhouders staan tot 16u00 voor u klaar.

ANJA’S POMPOENENBOERDERIJ is weer aanwezig op de oktobermarkt en brengt veel pompoenen en kalebassen mee. Ook heeft ze dit jaar weer mooie pompoen-bloemstukken mee. De eetbare pompoenen zijn dit jaar op de markt in de aanbieding.

De standhouders staan in ieder geval te springen om u te gaan ontvangen en daardoor wordt het natuurlijk een zeer interessante en bijzondere zaterdag. De kramen staan in een hele gezellige, ruime en overzichtelijke opstelling. 

INMAKENENZO is deze maand ook weer van de partij. Zij zijn druk bezig met de oogst van de tuin en het plukken van de appels en peren uit eigen boomgaard, deze zullen ook dit jaar ingemaakt en geweckt worden. Houdt de kraam in de gaten wat ze deze keer weer bij zich heeft. Ook deze keer heeft ze een groot assortiment aan kruiden en specerijen bij zich. Bij NATUURLIJK AFKE worden de laatste bramen geplukt en dat geeft weer heerlijke jam. En ook de overheerlijke marmelade heeft ze weer bij zich. Het LEKKERE WINKELTJE staat er met diverse droge worst soorten en ze nemen ook snert mee gemaakt in eigen keuken. Voor de  liefhebbers heeft IMKER KAPMA weer de nieuwe Heide honing bij zich. Door het goede weer van afgelopen tijd is de kwaliteit bijzonder goed. Verder hebben ze nog acht soorten van hun vloeibaar goud. en denk voor de herfst ook aan propolis pillen of tinctuur. DE POFFERTERY is weer present met haar heerlijke jam's met weinig suiker. Onder andere heerlijke vlierbessenjam en veel meer, kom maar gezellig langs om te proeven. De boerenkooltijd gaat weer beginnen. Daarom neemt FLORES DEL CAMPO van alles wat mee. Zoals afgelopen keer. En er is verse druivensap, wat afgetapt wordt uit de stoompan om mee naar huis te nemen. Uiteraard zijn kaas, eieren en paling ook op de markt te vinden.

Genoeg te beleven op de Streekproductenmarkt Nienoord. Kom zeker langs en u voelt zich van harte welkom op Landgoedboerderij Oosterheerdt te Leek.

Tot zaterdag 3 oktober!

Nog geen reacties gevonden. Wees de eerste om een reactie te schrijven. Reageer