De jaarlijkse Jamwedstrijd op de Streekproductenmarkt Nienoord is weer terug

Zaterdag 7 september wordt de Streekproductenmarkt Nienoord gehouden op het terrein van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 in Leek. Tussen 10u00 en 16u00 is de markt gratis te bezoeken.

Deze keer willen we opnieuw de inwoners van het Westerkwartier de gelegenheid geven om hun eigen gemaakte jam te laten proeven door een jury, want we organiseren weer onze jamwedstrijd op deze dag. U kunt deze dag met uw eigen gemaakte jam meedoen met de wedstrijd om de titel 'Beste Jammaker 2019 van Het Westerkwartier' te worden.  U kunt zich nog opgeven voor deze wedstrijd door een mailtje te sturen naar info@streekproductenmarktnienoord.nl.

Wilt u meedoen met onze jamwedstrijd dan kunt u op zaterdag 7 september tussen 9u00 en 9u30 uw jam inleveren bij de marktmeester. met maximaal 2 soorten jam. Het gaat om 1 normale jampot of twee kleine potjes inleveren per soort. Graag op het etiket vermelden uw naam, telefoonnummer, e-mailadres, de datum dat het gemaakt is en de ingrediënten.
Kijk voor meer informatie op onze website www.streekproductenmarktnienoord.nl onder het kopje 'Nieuws'.

Voor liefhebbers van lekkere jam is deze dag een markt om niet te missen!
Niet alleen de jamwedstrijd is heerlijk om naar toe te gaan, maar bij DE POFFERTERY kunt u weer overheerlijke jam’s met weinig suiker gaan halen en proeven. Ze heeft weer veel nieuwe smaken waaronder pompelmoes-mango jam, pruimen-bramenjam met port en een kruidige pruimenjam. Bij NATUURLIJK AFKE ook deze keer weer zo'n 35 verschillende soorten jam. Waaronder ook een paar met minder suiker. En daarnaast 6 soorten aardbeienjam, 4 soorten pruimenjam en vele andere soorten, maar die kunt u ter plekke komen proeven. Vergeet vooral de kaas van GEITENHOUDERIJ TER VEEN en de lekkere eieren niet voor een oergezellig ontbijt.

Mocht u trek hebben in een ijsje tijdens het rond lopen op de markt, dan bent u zeker op het goeie adres, want RIANNE'S BOERDERIJ IJS staat met lekkere ijsjes voor u klaar, Kinderen kunnen gratis een ijsje gaan halen onder begeleiding van een volwassene.

De eerste zaterdag van de maand begint dus goed op onze streekproductenmarkt, om de allerlekkerste en verse producten uit te zoeken, zodat u met een goed gevulde boodschappentas weer naar huis gaat en omdat de sfeer op de markt altijd gezellig is, gaat u weer met een goed humeur naar huis.

Tot zaterdag 7 september!

Nog geen reacties gevonden. Wees de eerste om een reactie te schrijven. Reageer