Streekproductenmarkt Nienoord gaat gewoon door met de leukste markt van het Westerkwartier!

De dagen worden korter, het wordt allemaal wat kouder, maar de standhouders zijn bikkels en gaan gewoon door op onze markt. Het mooie is nu, dat u daardoor de markt kunt bezoeken op zaterdag 7 november op het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 te Leek. De markt  begint als altijd om 10u00 en de standhouders staan tot 16u00 voor u klaar.

De standhouders staan in ieder geval te springen om u te gaan ontvangen en daardoor wordt het natuurlijk een zeer interessante en bijzondere zaterdag. De kramen staan in een hele gezellige, ruime en overzichtelijke opstelling.

Zo neemt HET LEKKERE WINKELTJE naast diverse bekroonde droge worstsoorten ook bekroonde erwtensoep mee,1 liter slechts €4,95. Bij NATUURLIJK AFKE zijn er weer kweeperen geplukt. Dat betekent natuurlijk dat er weer 2 soorten jam van zijn gemaakt: één kweeperenjam naturel, en één kweeperenjam met kardemom en steranijs. De laatste naar het recept van een bekende TV-kokkin. Kweeperenjam is ook heel lekker bij een stukje kaas of bij een stukje rundvlees. Ook is er nog kweeperengelei, heerlijk om hiervan een likje over een versgebakken appeltaart te doen. DE JONGE TAARTEN heeft deze maand weer lekkere nieuwe producten mee. En met deze herfstige dagen zijn ze helemaal in caramel sfeer. Daarom nieuw in hun assortiment. Caramel Stroopwafel Koek, Een koek met huisgemaakte caramel, stukjes stroopwafel en melk chocolade. Appel caramel brownie, een heerlijke lichte caramel brownie, gecarameliseerde appels en rozijnen, afgewerkt met een amandelcrumble. DE POFFERTERY is weer present met haar heerlijke jam's met weinig suiker en 100% fruit. Van haar perenboom had ze een grote oogst en heeft ze zich gestort op allerlei soorten met peren; peer-banaan, peer-pruim-hazelnoot, peer-vanille, peer-speculaas, peer-rozijn-walnoten. En natuurlijk nog veel meer smaken. Kom gezellig bij haar langs om te proeven. Uiteraard zijn kaas, eieren en paling ook op de markt te vinden.

Genoeg te beleven op de Streekproductenmarkt Nienoord. Kom zeker langs en u voelt zich van harte welkom op Landgoedboerderij Oosterheerdt te Leek.

Tot zaterdag 7 november

Geef reactie