November, slachtmaand op de Streekproductenmarkt Nienoord

Zaterdag 2 november wordt de Streekproductenmarkt Nienoord gehouden op het terrein van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 in Leek. Tussen 10u00 en 16u00 is de markt gratis te bezoeken.

Onze  markt staat in november, zoals elk jaar, in het teken van de slachtmaand. Wat is het mooier om met een leuke prijs naar huis te gaan. U kunt het gewicht raden van 1 van de schapen uit de stal van Mike van der Most. Het is uiteraard wel even gokken, maar mocht u het gewicht raden, gaat u buiten de prijs, ook met de eeuwige roem weer naar huis! De prijsuitreiking zal om 15u00 plaats vinden.

De standhouders staan uiteraard ook weer met volle enthousiasme voor u klaar. De maand november is aangebroken en de dagen worden kouder en korter. HET LEKKERE WINKELTJE staat er met diverse worst soorten, alles gemaakt in eigen worst makerij en ze nemen ook vers gemaakte snert/erwtensoep mee uit hun eigen keuken en INMAKENENZO neemt weer huisgemaakte zuurkool mee. Bij NATUURLIJK AFKE is er deze keer weer druivenjam met port en kaneel verkrijgbaar. Ook is er kwetsenjam, gemaakt van de Rolls Royce onder de pruimen! Kom bij haar proeven! DE POFFERTERY is er weer met haar leuke sieraden van nespressocupjes en natuurlijk met haar overheerlijke jam's. Nieuw heeft ze vijgenjam en lemon curd in haar assortiment. Alles leuk als cadeautje voor Sinterklaas.

Het wordt nog gezelliger, omdat we, tijdens dat u de lekkerste streekproducten binnen haalt op onze markt, leuke muziek laten horen. 

De eerste zaterdag van de maand begint dus goed op onze streekproductenmarkt, om de allerlekkerste en verse producten uit te zoeken, zodat u met een goed gevulde boodschappentas weer naar huis gaat en omdat de sfeer op de markt altijd gezellig is, gaat u weer met een goed humeur naar huis.

Tot zaterdag 2 november!

Nog geen reacties gevonden. Wees de eerste om een reactie te schrijven. Reageer