Mei is de maand van de asperges bij de Streekproductenmarkt Nienoord

In de maand mei is het altijd feest. Dan zijn de asperges weer volop verkrijgbaar op onze markt. Op zaterdag 1 mei kunt u naar de Streekproductenmarkt Nienoord komen voor de lekkerste en eerlijkste boodschappen. De markt is van 10u00 tot 16u00 geopend op het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 te Leek.

De standhouders staan in ieder geval te springen om u te gaan ontvangen en daardoor wordt het natuurlijk een zeer interessante en bijzondere zaterdag. De kramen staan in een hele gezellige, ruime en overzichtelijke opstelling. Alle ruimte om goed en veilig over de markt de heerlijkste streekproducten te gaan halen.

In mei is het tijd voor heerlijke en verse asperges, want POELMAN is weer van de partij met het witte goud. Lekkere asperges uit eigen streek. Je proeft het verschil! En ze hebben ook heerlijke en verse  aardbeien uit de provincie bij zich. Ook deze keer weer veel soorten jam bij NATUURLIJK AFKE. Wist u dat Afke regelmatig specerijen en likeur in haar jams verwerkt? Denk daarbij aan pruimenjam met port en walnoten, frambozenjam met frambozenlikeur,  kweeperenjam met kardemom en steranijs, frambozen-bessenjam met rode paper, kersenjam met kersenlikeur. En dat geeft NATUURLIJK AFKE 's  jam een eigen karakter. DE JONGE TAARTEN heeft weer lekkere nieuwe producten. Rabarber Amandel Taart en een Appel Amandel taart met vleugje kaneel. Ook hebben ze een Nieuwe koek, Chocolade Fudge met vanille fudge en witte chocolade stukjes en natuurlijk kunt u ook terecht voor Brownies, scones en brood. HET LEKKERE WINKELTJE staat er met diverse droge worst soorten, leverworst, bloedworst, grillworst enz. Alles gemaakt in eigen worstmakerij. DE POFFERTERY is wederom weer present op de komende markt met haar (h)eerlijke jam's met 75% minder suiker en puur fruit. Smaken zoals Stoofpeertjesjam met gl├╝hwein, lemon curd, bananenjam met rum, sinaasappeljam en natuurlijk mag de aardbeienjam niet ontbreken. FRUITTEELTBEDRIJF OUDEBOSCH neemt heerlijke pure sappen van eigen fruit, appels uit eigen boomgaard, peren, lokale aardappelen, walnoten, peulvruchten en wat producten van eigen fruit voor u mee. Uiteraard zijn verschillende soorten kaas, eieren, brood, honing en paling ook op de markt te vinden.

Genoeg te beleven op de Streekproductenmarkt Nienoord. Kom zeker langs en u voelt zich van harte welkom op Landgoedboerderij Oosterheerdt te Leek.

Tot zaterdag 1 mei!

Nog geen reacties gevonden. Wees de eerste om een reactie te schrijven. Reageer