Het witte goud is weer volop verkrijgbaar op de Streekproductenmarkt Nienoord

In de maand mei is het altijd feest. Dan zijn de asperges weer volop verkrijgbaar op onze markt. De markt gaat op zaterdag 7 mei om 10:00 uur open. Je kunt namelijk dan tot 16:00 uur de aller lekkerste en meest verse streekproducten halen op het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 te Leek. Op deze markt kun je ook nog pompoenzaden scoren om in oktober de engste, leukste, liefste en gekste pompoen van het Westerkwartier te laten zien.

 

Het witte goud van POELMAN uit Zevenhuizen is er weer! Heerlijke asperges in verschillende diktes. En om de maaltijd compleet te maken nemen ze ook de lekkere aspergesaus en krieltjes mee. En natuurlijk de lekkere beenham en aspergesoep van slager NEDERHOED. Ook nemen ze weer lekkere aardbeien mee. DE POFFERTERY is wederom present met een uitgebreide collectie sieraden van Nespressocupjes. Tevens heeft zij weer overheerlijke jam's met weinig suiker en puur fruit onder andere aardbei, pruim, bosvruchten, appeltaart, mango, vijg en nog veel meer smaken. Kom gezellig bij haar langs. Dat wordt genieten! Op 8 mei is het Moederdag. Dus kun je op 7 mei op de streekmarkt leuke dingen kopen voor moeder. Bij NATUURLIJK AFKE vindt u bijvoorbeeld lekkere jam voor een ontbijt op bed, maar ook leuke cadeausetjes voor een mooi prijsje. Kom daarom op 7 mei naar de markt om mama op 8 mei te verrassen! Uiteraard zijn verschillende soorten kaas, eieren, brood, honing, worst, kruiden, groente en paling ook op de markt te vinden.

 

Mocht het lekker weer zijn en je hebt trek in een ijsje tijdens het rond lopen op de markt, dan ben je zeker op het goeie adres, want vanaf deze maand staat RIANNE'S IJSBOERDERIJ met lekkere ijsjes voor je klaar, Kinderen kunnen dan gratis een ijsje gaan halen onder begeleiding van een volwassene.

 

Er is dus genoeg te beleven op de Streekproductenmarkt Nienoord. Kom zeker langs en je voelt je van harte welkom op Landgoedboerderij Oosterheerdt te Leek.

 

Tot zaterdag 7 mei!

Nog geen reacties gevonden. Wees de eerste om een reactie te schrijven. Reageer