Het paasweekend begint goed met een bezoek aan de Streekproductenmarkt Nienoord

De lente is in volle gang. Het wordt weer genieten van het warmer wordende zonnetje en er zijn weer meer standhouders op onze mooie streekmarkt. Op zaterdag 3 april kunt u naar de Streekproductenmarkt Nienoord komen voor de lekkerste en eerlijkste boodschappen. De markt is van 10u00 tot 16u00 geopend op het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 te Leek.

De standhouders staan in ieder geval te springen om u te gaan ontvangen en daardoor wordt het natuurlijk een zeer interessante en bijzondere zaterdag. De kramen staan in een hele gezellige, ruime en overzichtelijke opstelling. Alle ruimte om goed en veilig over de markt de heerlijkste streekproducten te gaan halen.

Er zijn op deze markt ook weer meer vertrouwde standhouders terug gekomen na het winterseizoen. Zo is DE GROENE GAST weer helemaal terug met zijn plantenstekken en planten en FLORES DEL CAMPO staat er ook weer met verse onbespoten groente en hun bladkool, spinazie, aardperen, krielaardappels van “ Woutgeeltje”, pittig knoflookzaad en vers knoflookblad voor soep en pesto en walnoten. Verder komen ze met een groot assortiment groente plantjes voor moestuin, kas, platte bak of schooltuin. Ook uit zachtfruit struikjes en kruidenplantjes kunt u keuze maken. Nu het bijna Pasen is, heeft NATUURLIJK AFKE uiteraard veel heerlijke jams voor een geslaagd Paasontbijt. Natuurlijk kunt u kiezen voor een heerlijke aardbei- vanillejam ( vooral ook bij kinderen favoriet), of voor een meer avontuurlijke pruimenjam met port en walnoten. Of u gaat voor een wat luxere Marmelade, heerlijke sinaasappeljam met schilletje waardoor er een pittige maar toch fruitige jam ontstaat. Voor de echte liefhebber. DE POFFERTERY is wederom present met heerlijk jam's met weinig suiker en puur fruit. Onder andere perenjam met rozijnen en walnoten, nieuw is sinaasappeljam en sinaasappeljam met Amaretto, en bananenjam met rum. Verder nog veel meer lekkere smaken. Tevens heeft zij haar sieraden van Nespressocupjes weer mee. Wist u dat u op de kraam van SLAGERIJ NANNING VAN WIJK ook de heerlijkste paardenworst vindt? Kom maar een kijkje nemen. FRUITTEELTBEDRIJF OUDEBOSCH neemt heerlijke pure sappen van eigen fruit, appels uit eigen boomgaard, peren, lokale aardappelen, walnoten, peulvruchten en wat producten van eigen fruit voor u mee. VILLA VELDZICHT heeft weer verse scharrelkippenbouillon,  en verse kippen en eenden eitjes. Ook heeft ze diverse sausen voor als het weer barbecue-weer wordt,  of bij uw gourmet, dan bent u goed voorbereidt voor Pasen . HET LEKKERE WINKELTJE staat er met diverse droge worst soorten en warme grillworst. Alles gemaakt in eigen keuken. Uiteraard zijn verschillende soorten kaas, eieren, brood, honing en paling ook op de markt te vinden.

Genoeg te beleven op de Streekproductenmarkt Nienoord. Kom zeker langs en u voelt zich van harte welkom op Landgoedboerderij Oosterheerdt te Leek.

Tot zaterdag 3 april!

Nog geen reacties gevonden. Wees de eerste om een reactie te schrijven. Reageer