Het is volop winter, maar onze markt gaat gewoon door

De eerste streekmarkt van 2021 in het Westerkwartier gaat weer volop van start. Op zaterdag 6 februari kunt u naar de Streekproductenmarkt Nienoord komen voor de lekkerste en eerlijkste boodschappen. De markt is van 10u00 tot 16u00 geopend op het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 te Leek.

De standhouders staan in ieder geval te springen om u te gaan ontvangen en daardoor wordt het natuurlijk een zeer interessante en bijzondere zaterdag. De kramen staan in een hele gezellige, ruime en overzichtelijke opstelling. Alle ruimte om goed en veilig over de markt de heerlijkste streekproducten te gaan halen.

Bij NATUURLIJK AFKE vindt u echte winterse jam, de sinaasappelmarmelade. Van verse sinaasappel met stukjes schil voor een frisse smaak. Ook zijn cranberrys nu echt lekker. Afke maakt er een heerlijke aardbeien-cranberryjam van. En natuurlijk is er ook de bijzondere smaak van kweeperen, verwerkt in jam, gelei, of jam met kardemom en steranijs. DE JONGE TAARTEN heeft weer nieuwe lekkernijen mee, zoals walnoot koffie brownie met een koffie kruimel, banaan haver taartje met noten, banaan chocolade taartje. En natuurlijk kunt u ook bij hun terecht voor heerlijk brood. Bij de kraam van SLAGERIJ VAN WIJK vindt u alle worsten die zijn geproduceerd van rundvlees van hun eigen runderen van eigen boerderij. Het varkensvlees komt van Feenstra Vlees drachten onder het label Porc Locale. Deze regionale varkens worden in drachten geslacht. Dit vlees is vlees met een korte keten van boer naar de consument. Vlees wat u op een streekmarkt mag verwachten. DE POFFERTERY is er weer met haar sieraden van Nespressocupjes en heerlijke jam's met weinig suiker, onder andere cranberryjam, stoofperenjam met gl├╝hwein, lemon curd, vijgenjam en nog veel meer smaken. HET LEKKERE WINKELTJE neemt verse snert mee en overheerlijke bekroonde droge worst, en u kunt bij hun pinnen. Dat is lekker makkelijk. VILLA VELDZICHT staat met diverse soepen, bijvoorbeeld tomatensoep, minestronesoep, bruinebonensoep, knolselderijsoep, maar ook met haar bekende producten, zoals scharrelkippen bouillon, peertjes, sausen en dergelijke. Uiteraard zijn verschillende soorten kaas, eieren en paling ook op de markt te vinden.

Genoeg te beleven op de Streekproductenmarkt Nienoord. Kom zeker langs en u voelt zich van harte welkom op Landgoedboerderij Oosterheerdt te Leek.

Tot zaterdag 6 februari!

Nog geen reacties gevonden. Wees de eerste om een reactie te schrijven. Reageer