Het is volop winter, maar de Streekproductenmarkt Nienoord gaat gewoon door!

Het wordt weer genieten op het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt, Oosterheerdtstraat 7 te Leek. De eerste streekmarkt van 2022 in het Westerkwartier gaat weer volop van start. Op zaterdag 5 februari kunt u naar de Streekproductenmarkt Nienoord komen voor de meest verse, lekkerste en eerlijkste boodschappen. De markt is van 10u00 tot 16u00 geopend.

De standhouders gaan dit jaar goed van start. Ze staan te springen om u weer te ontvangen en hebben er veel zin in om hun streekproducten aan u te verkopen en daardoor wordt het natuurlijk een zeer interessante en bijzondere zaterdag. De kramen staan in een hele gezellige, ruime en overzichtelijke opstelling. Alle ruimte om goed en veilig over de markt de heerlijkste streekproducten te gaan halen.

Bij NATUURLIJK AFKE vindt u dit keer mispeljam, dankzij een klant uit Enumatil. Ze heeft maar 7 potjes, dus wees er snel bij. De jam is zoet en heeft een bijzondere smaak. En voor een lekkere winterse smaak is er de cranberrie- aardbeienjam en natuurlijk de  marmelade. FRUITTEELTBEDRIJF OUDEBOSCH komt met heerlijke soorten appels uit eigen boomgaard, peren, Groningse aardappelen, pure sappen & jams van eigen fruit, peulvruchten enzovoorts. DE POFFERTERY heeft er weer zin in en is er met overheerlijke jam's met weinig suiker waaronder Stoofpeertjes met gl├╝hwein, Pruimen met walnoten en port, Sinaasappeljam, Vijgenjam en nog veel meer smaken. Uiteraard ook weer veel sieraden van nespressocupjes met een nieuwe halslijn. Kom gezellig bij haar langs. HET LEKKERE WINKELTJE staat er met diverse droge worst soorten, leverworst, bloedworst, grillworst enzovoort. Alles gemaakt in eigen worstmakerij. Uiteraard zijn verschillende soorten kaas, eieren, honing en paling ook op de markt te vinden en kunt u ook een heerlijk kopje koffie of thee gaan drinken op onze markt.

Als u dit leest krijgt u vast trek in al deze heerlijke streekproducten. Winter of niet, wij staan er tenminste elke eerste zaterdag van de maand op het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt. Kom daarom gewoon langs en mis het niet.

Tot zaterdag 5 februari!

Nog geen reacties gevonden. Wees de eerste om een reactie te schrijven. Reageer