Eerlijke en lekkere streekproducten vindt u op onze markt!

Wat is het nu mooier om de maand te beginnen om eerlijke en lekkere streekproducten te gaan halen op de Streekproductenmarkt Nienoord. Het mooie is nu, dat u de markt kunt bezoeken op zaterdag 5 september op het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 te Leek. De markt  begint als altijd om 10u00 en de standhouders staan tot 16u00 voor u klaar.

De standhouders staan in ieder geval te springen om u te gaan ontvangen en daardoor wordt het natuurlijk een zeer interessante en bijzondere zaterdag. De kramen staan in een hele gezellige, ruime en overzichtelijke opstelling. DE POFFERTERY is weer present met heerlijke jam's met weinig suiker. Kom onder andere haar heerlijke pruimenjam met amaretto,  nectarinenjam, zwartebessenjam proeven. Ook de vlierbessenjam is er weer. FLORES DEL CAMPO neemt de laatste verse zomergroenten en het begin van de heerlijke najaarsgroente van eigen erf mee. Ook diverse soorten fruit is al klaar om mee te nemen. Onder andere zoete meloenen, watermeloen en blauwe druiven. HET LEKKERE WINKELTJE staat er met heerlijke droge worsten en ze nemen ook lekkere grillworst mee. Ze maakt het voor u makkelijk , u kunt pinnen. WILLEKLEURIGE DRADEN is klaar voor de winter. Met een ruime voorraad mutsen en sokken in alle maten is er weer veel te kiezen. Ook de truien zijn er in goedkopere acriel als ook in hand gesponnen wol. NATUURLIJK AFKE heeft weer lekkere bramenjam en vijgenjam met sinaasappel en kaneel. En natuurlijk ook de Chef's special,  een heerlijke jam met 60%minder suiker en diverse specerijen. En voor de liefhebbers de laatste sinaasappel-muntgelei. Uiteraard zijn kaas, eieren en paling ook op de markt te vinden.

Genoeg te beleven op de Streekproductenmarkt Nienoord. Kom zeker langs en u voelt zich van harte welkom op Landgoedboerderij Oosterheerdt te Leek.

Tot zaterdag 5 september!

Nog geen reacties gevonden. Wees de eerste om een reactie te schrijven. Reageer