De lente begint goed op de Streekproductenmarkt Nienoord!

De natuur wordt weer wakker na de winter. Maart is echt de lente maand, en hoe mooi is het om de lente te beginnen op onze markt. Op zaterdag 6 maart kunt u naar de Streekproductenmarkt Nienoord komen voor de lekkerste en eerlijkste boodschappen. De markt is van 10u00 tot 16u00 geopend op het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 te Leek.

De standhouders staan in ieder geval te springen om u te gaan ontvangen en daardoor wordt het natuurlijk een zeer interessante en bijzondere zaterdag. De kramen staan in een hele gezellige, ruime en overzichtelijke opstelling. Alle ruimte om goed en veilig over de markt de heerlijkste streekproducten te gaan halen.

Na de vorige zeer koude markt hebben we weer een beetje de lente in ons hoofd. NATUURLIJK AFKE viert dat met een nieuwe jam: een sinaasappel-worteljam. Een jam met het zoet van de wortel en het frisse van de sinaasappel,  met nog een vleugje sinaasappellikeur. Daarnaast kunt u kiezen uit zo'n 35 andere soorten, dus voor elk wat wils. FRUITTEELTBEDRIJF OUDEBOSCH neemt heerlijke appels uit eigen boomgaard mee, handperen, aardappels van het Groninger land, pure sappen van eigen fruit, walnoten, peulvruchten enzovoort.. DE JONGE TAARTEN heeft deze maand weer heerlijke Brownies, Koeken en taartjes mee. Nieuw Advocaat brownie, een heerlijke rijke chocolade brownie met een laagje advocaat erdoorheen. en tijdelijk verkrijgbaar hun Nieuwe Paaskoek, een rijk gevulde koek met chocolade paaseitjes. HET LEKKERE WINKELTJE neemt vers gegrilde grillworst mee en overheerlijke bekroonde droge worst, en u kunt bij hun pinnen. Dat is lekker makkelijk. VILLA VELDZICHT staat met diverse lekkere soepen,  sausen,  en zoetzuur. Ze heeft stevige ouderwetse snert gemaakt voor een liefhebber,  maar ook nog bruine bonensoep, en verse eitjes. Ook weer haar peertjes, en verse piccalilly. DE POFFERTERY is er met haar sieraden van Nespressocupjes en haar heerlijke jam's met weinig suiker en puur fruit, waardoor de fruitsmaak goed tot zijn recht komt. Nieuw is stoofperenjam met gl├╝hwein en nog veel meer smaken. GEITENHOUDERIJ TER VEEN neemt een fijn assortiment geitenlamsvlees schapen en varkensvlees mee. De droge bokkenworst is voldoende op voorraad evenals geitenburgers en smaakvolle verse worst van hun varkens. Wilt u iets bestellen neem dan vroegtijdig contact met hun op via egbertterveen@gmail.com. Uiteraard zijn verschillende soorten kaas, eieren, brood, honing en paling ook op de markt te vinden.

Genoeg te beleven op de Streekproductenmarkt Nienoord. Kom zeker langs en u voelt zich van harte welkom op Landgoedboerderij Oosterheerdt te Leek.

Tot zaterdag 6 maart!

Nog geen reacties gevonden. Wees de eerste om een reactie te schrijven. Reageer