De lente begint goed op de Streekproductenmarkt Nienoord

Zaterdag 2 maart wordt de Streekproductenmarkt Nienoord gehouden op Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 in Leek. Tussen 10.00 en 16.00 uur is de markt gratis te bezoeken.

 

Kom naar de markt om heerlijke en creatieve producten uit te zoeken voor u thuis.

 

We beginnen deze maand goed door u weer een markt aan te bieden met veel heerlijke en creatieve producten.

Wat is het mooier om op de markt goede inkopen te doen om de lentemaand goed te laten starten bij u aan tafel.

 

Wat dacht u van overheerlijke jammetjes van DE POFFERTERY, puur en 100% fruit en met zeer weinig suiker. Zeker proeven onder andere appeljam met walnoten of haar nieuwe creatie grapefruit-mango en nog veel meer. Lemon-curd: heerlijk over scones, ijs of door de yoghurt. Niet te vergeten haar leuke sieraden van nespressocupjes. INMAKENENZO heeft nog heerlijke huisgemaakte zuurkool bij zich, naturel, kruiden en zuurkool gemaakt van rode kool. Vanaf deze keer is er ook eigen gemaakte puur en ongezoete  appelstroop, gemaakt van zelf geperst sap van appels uit eigen boomgaard. En natuurlijk zijn er ook weer de pure kruiden en specerijen en al de andere lekkere huisgemaakte producten. Het zal weer voorjaar worden, de bijen vliegen met dit zonnige weer van de afgelopen dagen al weer flink. Ze halen nog geen nectar maar wel weer veel water en stuifmeel voor het jonge broed. Door het zachte weer bloeit de hazelaar al weer en word het weer lastig voor patiĆ«nten met hooikoorts, dus word het tijd voor de stuifmeel pollen! Naast het assortiment van IMKER KAPMA aan honing  zorgen ze ook weer op de komende streekmarkt voor voldoende stuifmeel pollen voor de mensen die last hebben van hooikoorts. Als u nu begint, dan heeft u deze zomer minder last van de hooikoorts, en we willen u graag op de markt het gebruik ervan uitleggen. Uiteraard treft u ook geitenkaas en geitenkwark aan van GEITENHOUDERIJ TER VEEN en kaas gemaakt van koeienmelk bij de stand van HOOGEDOORN. Vergeet vooral de lekkere eieren niet voor een oergezellig ontbijt.

 

Het wordt nog gezelliger, omdat Kees en Cobie samen op hun accordeon leuke liedjes te horen gaan brengen tijdens dat u de boodschappen binnen haalt op onze markt.

 

De eerste zaterdag van de maand begint dus goed op onze streekproductenmarkt, om de allerlekkerste en verse producten uit te zoeken, zodat u met een goed gevulde boodschappentas weer naar huis gaat en omdat de sfeer op de markt altijd gezellig is, gaat u weer met een goed humeur naar huis.

 

Kom daarom ook naar onze markt zaterdag, 2 maart voor een gegarandeerd goed begin van uw weekend.

 

Tot dan!

Nog geen reacties gevonden. Wees de eerste om een reactie te schrijven. Reageer