De lammetjes zijn vroeg dit jaar op onze markt

De lieve lammetjes staan zaterdag 7 maart tijdens de Streekproductenmarkt Nienoord, gehouden op Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 in Leek., te popelen om u te ontvangen tussen 10u00 en 16u00. De markt is uiteraard gratis te bezoeken.

Het wordt deze maand erg gezellig. De lammetjes zijn vroeg dit jaar en volop aanwezig op onze mooie markt. Wat is het nu mooier om uw kinderen samen met de lammetjes op de foto te zetten. U kunt zelf een foto maken en eenmaal thuis na genieten hoe mooi het is om zo'n prachtig nieuw leven nogmaals te bekijken samen met uw kinderen.  

Uiteraard staat onze markt vol met heerlijke en creatieve streekproducten die u kunt uitzoeken voor een goed begin van deze lentemaand, en daarom speciaal deze keer op onze markt heeft NATUURLIJK AFKE weer heerlijke jam. Ook jams met wat minder suiker: onder andere ‘chefs special’, ode aan een chefkok uit de regio. Met o.a. bessen, rabarber, sinaasappel en diverse kruiden. EUNICE SCHUITEMA heeft in beperkte voorraad eendeneieren te koop. Niet vaak  in de winkel te vinden. Eendeneieren zijn groter als kippeneieren, voller,  en zachter van smaak. Ze komen van haar loop eenden,  die lekker in de boomgaard rond lopen. DE POFFERTERY heeft weer heerlijke jammetjes met weinig suiker, waaronder grapefruit-mango, banaan-chocola, pruimen-walnoten-port. En niet te vergeten haar leuke sieraden van nespressocupjes. HET LEKKERE WINKELTJE staat ook weer op de markt en wel met diverse droge worst soorten( met walnoot, Beerenburg, coyboy, en dergelijke)  en ze nemen ook snert mee gemaakt in eigen keuken.

Kom daarom ook naar onze markt zaterdag, 7 maart voor een gegarandeerd goed begin van deze lente.

Tot dan!

Nog geen reacties gevonden. Wees de eerste om een reactie te schrijven. Reageer