De lammetjes roepen je wel naar de Streekproductenmarkt Nienoord!

De natuur wordt weer wakker na de winter. Maart is echt de lente maand, en hoe mooi is het om de lente te beginnen op onze markt. Op zaterdag 4 maart kun je naar de Streekproductenmarkt Nienoord komen voor de lekkerste en eerlijkste boodschappen. De markt is van 10u00 tot 16u00 geopend op het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 te Leek.

 

We hebben gelukkig weer een beetje de lente in ons hoofd. Dit hoor je wel vanzelf, want de eerste lammetjes zijn geboren en die roepen je vanzelf wel naar onze markt.

 

BURING TUINEN staat relatief nieuw op onze streekmarkt. Ze zijn een jong bedrijf en houden hun naast het hovenierswerk graag bezig met beplanting. Zij brengen deze passie graag naar de markt, op dit moment nog voornamelijk heesters en fruit. Zodra het seizoen het toelaat zullen ook de bloeiende vaste planten weer aanwezig zijn.

SLAGERIJ/ WORSTMAKERIJ NEDERHOED is uiteraard weer aanwezig op de markt met hun beroemde en bekroonde producten. Naar aanleiding van het succes van de vorige markt nemen ze ook nu weer een goed gevulde voordeeltas vol met lekkere producten mee voor slechts €15,-. Uiteraard ontbreekt hun met goud bekroonde  lekkere erwtensoep niet.

Verder tref je eieren, kaas, honing, kruiden, jams, paling en nog heel veel meer aan op onze markt bij de verschillende standhouders. 

 

Er is dus genoeg te beleven op de Streekproductenmarkt Nienoord. Mis het niet!

 

Tot zaterdag 4 maart!

Geef reactie