De herfst gaat gezond en lekker door op de Streekproductenmarkt Nienoord!

Hoe mooi en leuk is het om de maand november te beginnen met een bezoek aan de Streekproductenmarkt Nienoord. Zaterdag 5 november tussen 10:00 en 16:00 uur kun je de aller lekkerste, eerlijkste, meest verse en bijzonderste streekproducten halen op het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 te Leek.

 

De standhouders staan zoals elke eerste zaterdag van de maand voor je klaar, onder andere FRUITTEELTBEDRIJF OUDEBOSCH komt met (H)eerlijke appels, Handperen, stoofperen, stoofappels, pure sappen en Groningse aardappelen. Bij NATUURLIJK AFKE zijn er weer alle soorten kweeperenjam verkrijgbaar. Het Was even wachten op de nieuwe oogst, maar nu is er weer naturel kweeperenjam,  of met steranijs en kardemom, of kweeperengelei. En na 2 jaar kon ze ook weer kwetsen krijgen bij de kweker. Kwetsen zijn hele grote, blauwe pruimen met een verrukkelijke smaak. DE JONGE TAARTEN heeft op de markt herfstachtige winter lekkernijen mee, zoals happy brookie: een brownie met een happy koek gecombineerd. Sinaasappel cheesecake: met een laagje pure chocolade. Herfst cheesecake: witte chocolade cheesecake met een bodem van kruidige gember koek. Herfst appel muffins: met de laatste appel uit hun eigen tuin. DE POFFERTERY is er weer met haar overheerlijke jam's vol fruit en met weinig suiker, waaronder heerlijke smaken zoals vlierbessen, nectarinen, stoofperen met Gl├╝hwein, bramen met munt, vijgen, watermeloen met aardbeien en muntgelei. Je kunt ook eieren, honing, brood, planten, kruiden, verschillende soorten kaas, paling, soepen, wol en nog veel meer vinden op onze streekmarkt.

 

Mis niks van de leukste streekmarkt van het Westerkwartier. De standhouders zien er naar uit je te zien bij hun kraam en het mooie is dat jij met de meest verse, heerlijkste en eerlijkste boodschappen weer naar huis gaat.

 

Tot zaterdag 5 november!

Nog geen reacties gevonden. Wees de eerste om een reactie te schrijven. Reageer