De griezeligste pompoenen vind je op de Streekproductenmarkt Nienoord!

Oktober is echt een Halloweenmaand. Dat merk je ook wel op onze Streekproductenmarkt Nienoord op zaterdag 1 oktober op het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 te Leek. De kinderen kunnen de griezeligste pompoenen inleveren op onze markt dat tussen 10:00 en 16:00 uur geopend is.

 

Maak van je eigen pompoen een hele enge, leuke, griezelige Halloween-pompoen. Kinderen kunnen mee doen aan een wedstrijd voor de griezeligste Halloween-pompoen van het Westerkwartier. Als jouw pompoen wint, weet je zeker dat je met een leuk prijsje naar huis gaat en dat allemaal dankzij jouw eigen ontworpen Halloween-pompoen, uiteraard gemaakt van een echte pompoen.

 

Daarnaast staan de standhouders voor je klaar om de lekkerste, mooiste, eerlijkste en meest verse streekproducten aan je te verkopen.

 

FRUTAS DEL CAMPO staat er voor het laatst dit seizoen. Ze nemen niet alleen pompoenen mee, maar ook heel veel andere groenten. Je treft bij hun aan ook knoflook en knoflookbolletjes met een heerlijk aroma, aardappelen, rijpe meloenen, walnoten en nog heel veel meer gezonde en verse streekproducten aan. Bij GEITENHOUDERIJ TER VEEN vieren ze in oktober Boktober. De maand waarin ze speciaal aandacht besteden aan on bokjes of geitenvlees. Verder natuurlijk een mooi aanbod aan geitenkaas geitenlamsvlees en de Vlees van hun varken waaronder heerlijke verse worst en mooi vleeswaren van de ham. DE NOORDELIJKE IMKERIJ DRENTSEBIJTJES heeft begin September de laatste honing ????van het jaar geslingerd en in de potjes gedaan. Van het Noordscheveld bij Peest hebben ze een hele mooie Heide en een Heide Melange honing geoogst welke zij jou graag willen laten proeven op de markt. Ze hebben hun Lente en Zomer honing deze markt in de aanbieding. DE POFFERTERY is er wederom met haar overheerlijke jam's van puur fruit en weinig suiker. Heel veel verschillende, verrassende en bijzondere smaken. Kom gezellig bij haar langs om te proeven. NATUURLIJK AFKE komt weer met heerlijke bramenjam uit eigen tuin. Het plukken is bijna voorbij, evenals van de frambozen. Hier heeft ze weer de vertrouwde 3 soorten frambozenjam van gemaakt: naturel, met frambozenlikeur of met rode bessen en rode peper. VILLA VELDZICHT schakelt met haar producten mee naar de herfst. Dit betekent dat er weer verse appelmoes is, de peertjes er weer zijn, volgens haar oude recept en ze neemt ook weer lekkere pompoensoep voor je mee!

 

Mis niks van de leukste streekmarkt van het Westerkwartier op  de eerste zaterdag van de maand. De standhouders zien er naar uit je te zien bij hun kraam en het mooie is dat jij met de meest verse, heerlijkste en eerlijkste boodschappen weer naar huis gaat.

 

Tot zaterdag 1 oktober!

Nog geen reacties gevonden. Wees de eerste om een reactie te schrijven. Reageer