De gezellige feestmaand begint pas goed op de Streekproductenmarkt Nienoord!

het is december, dus tijd voor de gezellige feestmaand. De Streekproductenmarkt Nienoord gaat gewoon door. De standhouders hebben hun kramen feestelijk versierd en hun streekproducten ook op dit seizoen gericht op onze markt op het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 te Leek, waarmee je op zaterdag 3 december tussen 10:00 uur tot 16:00 uur volop kunt genieten van de meest verse streekproducten uit het Westerkwartier.

 

Op de laatste streekmarkt van dit jaar is er extra aandacht voor de feestmaand. BURING TUINEN neemt kerstgerichte beplanting mee, zoals mini kerstbomen en amaryllis. Kerstgroen voor doet het zelf projecten. Ze hopen op deze manier wel een gezellige kraam neer te zetten, ondanks het wat beperkte beplanting aanbod. Op deze markt komt FROUKJE KAPMA ook weer op de markt met zelf gemaakte kerstdecoraties, leuk om als cadeau te geven met Sinterklaas! Maar ook kerststukjes zal ze weer mee nemen om alvast weer in de gezellige kerstsferen te komen. Tevens komt haar zwager Eisso Nijborg mee met de mooie houten bloemen hangers. Ook bij NATUURLIJK AFKE zijn er lekkere feestelijke  cadeauverpakkingen met 3 minipotjes jam voor nog geen €5,-, leuk voor als je op visite gaat. En heerlijke jams voor bij het kerstontbijt. FRUITTEELTBEDRIJF OUDEBOSCH komt met appels & handperen, stoofperen, pure sappen, peulvruchten, jams, aardappels enzovoorts. GEITENHOUDERIJ TER VEEN heeft een super sinterklaascadeau voor de liefhebber van droge worst voor je klaar liggen op de kraam. Drie smaken bokkenworst vacuüm verpakt voor €13,50. Daarnaast zijn de geiten en bokkenburgers nu ook in familie verpakking van 4 stuks verkrijgbaar voor €8,50. DE POFFERTERY is er met haar overheerlijke jam's vol fruit en weinig suiker. Heel veel bijz. smaken, maar onder andere blauwebessen met limoncello, appeltaart, vijgen ook heerlijk bij een oud geitenkaasje, rabarber-aardbei over bijvoorbeeld een pannenkoek en vlierbessen. Ook heeft ze weer heel veel sieraden van Nespressocupjes en voor de Kerst leuke kerstmannetjes van takken en kransen met lichtjes. Je kunt ook eieren, honing, brood, planten, kruiden, verschillende soorten kaas, paling, soepen, wol en nog veel meer vinden op onze streekmarkt.

 

Mis niks van de leukste streekmarkt van het Westerkwartier. De standhouders zien er naar uit je te zien bij hun kraam en het mooie is dat jij met de meest verse, heerlijkste en eerlijkste boodschappen weer naar huis gaat.

 

Tot zaterdag 3 december!

Nog geen reacties gevonden. Wees de eerste om een reactie te schrijven. Reageer