De feestmaand is weer aangebroken. Zeker op de Streekproductenmarkt Nienoord!

het is december, dus tijd voor de gezellige feestmaand. De Streekproductenmarkt Nienoord gaat gewoon door. De standhouders hebben hun kramen feestelijk versierd en hun streekproducten ook op dit seizoen gericht op onze markt op het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 te Leek, waarmee u op zaterdag 4 december tussen 10:00 uur tot 16:00 uur volop kunt genieten van de meest verse streekproducten uit het Westerkwartier.

De standhouders staan uiteraard voor u klaar om de meest verse en lekkerste streekproducten aan u te verkopen. In ieder geval staan ze te springen om u te gaan ontvangen bij hun kraam en daardoor wordt het natuurlijk een zeer interessante en bijzondere zaterdag. De kramen staan in een hele gezellige, ruime en overzichtelijke opstelling. Alle ruimte om goed en veilig over de markt de heerlijkste streekproducten te gaan halen.

Op de laatste markt van dit jaar, is VILLA VELDZICHT er weer met  lekkere winterse soepen in een pot. Lekker om zelf te eten, leuk om te geven voor Sinterklaas!!. Kom gerust kijken wat er allemaal is. Keus genoeg tussen een lekker soepje, sausje, voor bijvoorbeeld de gourmet, zoetzuur, om uw zelfgemaakte salade nog lekkerder te maken, of bijvoorbeeld en mooie sierpot met peertjes, mooi om te geven. DE POFFERTERY is weer present met jam's met weinig suiker, WAARONDER een heerlijk winters jammetje: Stoofperenjam met gl├╝hwein, Lemon Curd heerlijk bij ijs en taart, een frisse Watermeloen-aardbeienjam, heerlijke sinaasappeljam en nog heel veel meer combinaties. Kom gezellig langs om eventueel  cadeautjes te scoren. Tevens heeft ze natuurlijk haar leuke sieraden mee van nespressocupjes en heel veel nieuwe kleuren. HET LEKKERE WINKELTJE neemt diverse droge worst soorten mee en ook bekroonde snert en bonensoep in eigen keuken gemaakt. Froukje van IMKER KAPMA staat weer op onze markt met  net als vorig jaar zelfgemaakte kerststukken. Om alvast wat in de sfeer van kerst te komen. Allemaal unieke verschillende kerststukjes en decoraties in verschillende prijsklassen. Ook leuk om als Sint cadeau te doen, en ze pakt het graag voor u in. Dus wees er vroeg bij want op is op. Ook deze maand neemt GEITENHOUDERIJ TER VEEN weer verse onbespoten groente mee. De eerste nachtvorst is geweest dus is het tijd voor boerenkool. De laatste venkeltjes. verse wortels en gezouten snijbonen uit het vat nemen ze ook mee. Daarnaast hebben ze natuurlijk geitenkaas Geitenvlees en Lamsvlees bij zich. Bij NATUURLIJK AFKE kunt u goed inkopen doen voor de kerstdagen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ontbijt met aardbeien-cranberry of met kweeperenjam of heerlijke marmelade? Uiteraard zijn verschillende soorten kaas, eieren, honing, brood, en paling ook op onze markt te vinden.

Er is dus genoeg te beleven op de Streekproductenmarkt Nienoord. Kom zeker langs en u voelt zich van harte welkom op Landgoedboerderij Oosterheerdt te Leek.

In ieder geval tot zaterdag 4 december!

Nog geen reacties gevonden. Wees de eerste om een reactie te schrijven. Reageer