De eerste zaterdag van juli is echt een kersdag op de Streekproductenmarkt Nienoord!

Zaterdag 2 juli wordt het echt genieten op de Streekproductenmarkt Nienoord, want de kersen zijn weer volop verkrijgbaar om de mooie maand juli goed te laten beginnen. Kom daarom naar het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 te Leek. Vanaf 10:00 uur ben je van harte welkom en je kunt tot 16:00 uur genieten van heel veel streekproducten.

 

FRUITTEELTBEDRIJF OUDEBOSCH staat helemaal voor je klaar om jou de beste kersen van het Westerkwartier aan te bieden, maar ze nemen ook heerlijke pure sappen van eigen fruit, appels uit eigen boomgaard, peren, lokale aardappelen, walnoten, peulvruchten en wat producten van eigen fruit voor je mee. Bij NATUURLIJK AFKE ook deze keer weer keuze uit zo'n 35 soorten jam en gelei. Daaronder de zomergelei "sinaasappel-munt". Kom lekker bij haar proeven! DE POFFERTERY is er weer met haar overheerlijke jam's, vol fruit en weinig suiker. Diverse smaken, te gek om op te noemen. Ook weer met sieraden van Nespressocupjes. Ja, Peter van FRUTAS DEL CAMPO is weer van de partij. Er zijn heerlijke verse groente op de kraam. Door Peter zelf geteeld en geoogst. Onder andere nieuwe aardappels, sperziebonen, tuinbonen en nog heel veel meer bekende en onbekende groente. Peter heeft ook walnoten, kruidenplanten en muntsoorten, bessen en frambozenstruikjes en mooie rabarberplanten mee. Verder planten voor de siertuin. Uiteraard zijn verschillende soorten kaas, eieren, brood, honing, worst,, kruiden en veel meer lekkere en eerlijke streekproducten op de markt te vinden.

 

Mocht je trek hebben in een ijsje tijdens het rond lopen op de markt, dan ben je zeker op het goeie adres, want RIANNE'S IJSBOERDERIJ staat met lekkere ijsjes voor JOU klaar, Kinderen kunnen gratis een ijsje gaan halen onder begeleiding van een volwassene.

 

Mis niks van de leukste streekmarkt van het Westerkwartier op  de eerste zaterdag van de maand. De standhouders zien er naar uit je te zien bij hun kraam en het mooie is dat jij met de meest verse, heerlijkste en eerlijkste boodschappen weer naar huis gaat.

 

Het is altijd super gezellig als er muziek wordt gespeeld op onze markt. We zoeken nog muzikanten om onze markt muzikaal op te vrolijken. Kun je een muziekinstrument bespelen en het lijkt je leuk om eens je eigen deuntjes op de markt te laten horen? Stuur dan even een mailtje naar info@streekproductenmarktnienoord.nl.

 

Tot zaterdag 2 juli op de Streekproductenmarkt Nienoord!

Nog geen reacties gevonden. Wees de eerste om een reactie te schrijven. Reageer