De allerlekkerste en verse kersen zijn volop verkrijgbaar op de Streekproductenmarkt Nienoord!

Één maand voor ons 10 jarig jubileum, kunt u de meest verse en lekkerste kersen halen op de Streekproductenmarkt Nienoord. De augustusmaand is niet voor niks de jaarlijkse kersenmaand op onze markt. Uiteraard treft u nog heel veel meer lekkere, eerlijke en verse streekproducten aan. Kom dit alles halen op de markt van zaterdag 7 augustus.  U kunt vanaf 10u00 tot 16u00 naar onze streekmarkt komen voor de lekkerste en eerlijkste boodschappen op het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 te Leek.

De standhouders staan in ieder geval te springen om u te gaan ontvangen en daardoor wordt het natuurlijk een zeer interessante en bijzondere zaterdag. De kramen staan in een hele gezellige, ruime en overzichtelijke opstelling. Alle ruimte om goed en veilig over de markt de heerlijkste streekproducten te gaan halen.

FRUITTEELTBEDRIJF OUDEBOSCH staat helemaal voor u klaar om u de beste kersen van het Westerkwartier aan te bieden, maar ze nemen ook heerlijke pure sappen van eigen fruit, appels uit eigen boomgaard, peren, lokale aardappelen, walnoten, peulvruchten en wat producten van eigen fruit voor u mee. FRUTAS DEL CAMPO is druk bezig heerlijke spekbonen te oogsten. Het mooie is dat ze die meenemen op de markt van 7 augustus. Ook de subtropische producten zijn prachtig om te plukken en daarom nemen ze die ook mee naar de markt. Tomaten, pepers, paprika’s, komkommers, courgettes en aubergines en verder ontbreken niet de traditionele groente zoals uien, knoflook, nieuwe aardappels, rode en witte kool, savooie kool, palmkool, rode snijbiet, regenboogworteltjes, rode bietjes, sperzieboontjes en prei. En natuurlijk in deze tijd van het jaar prachtige veelkleurige zonnebloemen en plantjes, die het jaarrond geplant kunnen worden. POELMAN komt met hun eigen geteelde , heerlijke en verse  aardbeien. Bij NATUURLIJK AFKE vindt u deze keer weer heerlijke zwarte bessenjam en kruisbessenjam. De kruisbessen zijn vers geplukt in eigen tuin en in tuinen van kennissen en een kweker in de buurt. De zwarte bessen komen uit eigen tuin. Ook de rode bessen en witte bessen worden nu volop geplukt! En de bramen beginnen ook al flink te groeien, evenals de frambozen en moerbeien en blauwe bessen.  Heerlijk om weer te gebruiken voor de jam. Uiteraard zijn verschillende soorten kaas, eieren, honing, brood, en paling ook op onze markt te vinden.

Er is dus genoeg te beleven op de Streekproductenmarkt Nienoord. Kom zeker langs en u voelt zich van harte welkom op Landgoedboerderij Oosterheerdt te Leek.

Tot zaterdag 7 augustus!

Nog geen reacties gevonden. Wees de eerste om een reactie te schrijven. Reageer