Wie laat de grootste pompoen van het Westerkwartier zien op de Streekproductenmarkt Nienoord?

Zaterdag 5 oktober wordt de Streekproductenmarkt Nienoord gehouden op het terrein van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 in Leek. Tussen 10u00 en 16u00 is de markt gratis te bezoeken.

Tijdens de markten van april en mei deelden we pompoenpitten, die door ANJA'S POMPOENENBOERDERIJ zijn geleverd, aan u uit, zodat u in oktober, dus komende markt, uw pompoen aan ons kunt laten zien. Wat is het nu mooier, dat uw pompoen nu de grootste is geworden van het hele Westerkwartier. U kunt vanaf 13u00 tot 14u00 uw pompoen inleveren en door een vakkundige jury uw pompoen laten opmeten en rond 14u15 is dan de prijsuitreiking. We zijn natuurlijk ontzettend nieuwsgierig naar het resultaat van deze pompoenpitactie. Dus neem uw joekel gewoon mee en laat ons verrassen!

Met pompoen kunt u zoveel kanten op! Anja Ras. die speciaal voor ons de pompoenpitten beschikbaar stelde, komt daarom met haar grote boerenwagen naar onze markt. U kunt pompoenen kopen en eten.

U kunt op onze markt uiteraard ook de lekkerste en meest verse streekproducten halen. Denk maar eens aan DE POFFERTERY met overheerlijke jam’s met minder suiker. Nieuw zijn onder andere pruimenjam met bramen en port, aardbeienjam met watermeloen en ze heeft weer lemon curd bij zich. De herfst is weer begonnen en om je lichamelijke conditie voor de winter goed op peil te houden, staat IMKER KAPMA met de nieuwe Heide Honing. De honing die door zeer veel mensen extra word gewaardeerd door z'n aparte smaak. FLORES DEL CAMPPO komt met heerlijke zachte botersla. Boerenkool groen en rood, nieuwe oogst sperziebonen en zachte andijvie uit de kas. Verder met appels en peren van de boomgaard. Bij GEITENHOUDERIJ TER VEEN staat oktober in het teken van Boktober, waarbij ze extra aandacht vragen voor het bokjesvlees, dit is het bij-product van de heerlijke kazen en andere geiten zuivel die ze uiteraard ook meenemen. Uiteraard treft u op onze markt ook lekkere en verse eieren aan voor een oergezellig ontbijt.

Het wordt nog gezelliger, omdat we, tijdens dat u de boodschappen binnen haalt op onze markt, leuke muziek laten horen.

Kom gewoon langs op 5 oktober en u bent zeker van een goeie start van uw weekend!

Tot dan!

Geef reactie