Streekproductenmarkt Nienoord gaat gewoon door met haar jaarlijkse traditie!

Het wordt al wat kouder, maar de Streekproductenmarkt Nienoord gaat gewoon door. De standhouders hebben hun streekproducten ook op dit seizoen gericht op onze markt op het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 te Leek, waarmee u op zaterdag 6 november tussen 10:00 uur tot 16:00 uur volop kunt genieten van de meest verse streekproducten uit het Westerkwartier.

De standhouders staan uiteraard voor u klaar om de meest verse en lekkerste streekproducten aan u te verkopen. In ieder geval staan ze te springen om u te gaan ontvangen bij hun kraam en daardoor wordt het natuurlijk een zeer interessante en bijzondere zaterdag. De kramen staan in een hele gezellige, ruime en overzichtelijke opstelling. Alle ruimte om goed en veilig over de markt de heerlijkste streekproducten te gaan halen.

November is traditioneel op onze markt de slachtmaand. Bij SLAGERIJ NANNING VAN WIJK vindt u weer op de kraam runder droge worsten en runder rookworsten van vlees van eigen Longhorn koeien, een prachtige natuurkudde in het Westerkwartier. Het varkensvlees voor de droge worsten komt van Porc Lokaal te Drachten. Hiervan maken zij walnoot, groene peper, knoflook, Friese en Groninger droge worsten. GEITENHOUDERIJ TER VEEN neemt naast geitenkaas, geitenlamsvlees en schapenvlees waaronder heerlijke echte shoarma, ook deze maand verse groente mee van hun tuin. Er is heerlijke Andijvie, volop Venkel, Pastinaak en meer. Dankzij een klant met een kweeperenboom heeft NATUURLIJK AFKE weer kweeperenjam kunnen maken. Er zijn weer 3 soorten verkrijgbaar: kweeperenjam naturel , met kardemom en steranijs, en kweeperengelei. Kom maar even lekker proeven. VILLA VELDZICHT heeft weer haar vaste producten, maar nu ook weer de lekkere stevige winter soepen in haar assortiment. Verse erwtensoep,  en lekkere bonensoep. Wees welkom, en geniet. Ook worden haar producten vaak gekocht om cadeau te geven. Zit er voor u ook nog wat leuks bij?? Natuurlijk staat HET LEKKERE WINKELTJE ook weer op de Streekmarkt met diverse droge worst soorten. En u kunt gewoon lekker pinnen aan de kraam, lekker makkelijk. Uiteraard zijn verschillende soorten kaas, eieren, honing, brood, en paling ook op onze markt te vinden.

Er is dus genoeg te beleven op de Streekproductenmarkt Nienoord. Kom zeker langs en u voelt zich van harte welkom op Landgoedboerderij Oosterheerdt te Leek.

In ieder geval tot zaterdag 6 november!

Nog geen reacties gevonden. Wees de eerste om een reactie te schrijven. Reageer