De zomer is begonnen, kom naar de Streekproductenmarkt Nienoord!

Vorige maand was het feest. Toen was het weer mogelijk om de Streekproductenmarkt Nienoord te gaan organiseren. Het mooie is nu, dat we op zaterdag 4 juli hier gewoon mee doorgaan en dus kunt u ons bezoeken op het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 te Leek. We beginnen als altijd om 10u00 en we staan tot 16u00 voor u klaar.

Er zijn wel wat aanpassingen op de markt, om zo goed en vooral veilig mogelijk u te ontvangen. Zo is er bijvoorbeeld een route aangegeven, zodat u geen tegemoetkomende personen hoeft tegen te komen en kunt u uw handen bij elke kraam desinfecteren. 

De standhouders staan in ieder geval te springen om u te gaan ontvangen en daardoor wordt het natuurlijk een zeer interessante en bijzondere zaterdag. NATUURLIJK AFKE heeft weer haar heerlijk zomerse sinaasappel-muntgelei gemaakt. Echt een jam voor warme dagen. En er is weer kruisbessenjam, altijd een zeer gewilde jam, omdat het echt de smaak van vroeger vertegenwoordigt. Kom dus langs om al dit lekkers niet te missen. HET LEKKERE WINKELTJE staat er met heerlijke droge worsten en ze nemen ook lekkere grillworst mee. Het Lekkere maakt het voor u makkelijk , u kunt pinnen. VILLA VELDZICHT heeft lekkere soep,  en saus te koop. Goed te combineren met de BBQ, maar ook bijvoorbeeld appeltjes, om bij uw ijs te serveren. Óók heeft ze weer eendeneieren te koop,  en natuurlijk haar peertjes. DE GROENE GAST staat weer op de markt met een variatie aan bijzondere tuinplanten: vlinder- en bijenplanten en diverse keukenkruiden. Om te genieten van nog meer kleur en fleur in uw eigen tuin. Uiteraard zijn kaas, eieren en paling ook op de markt te vinden.

Genoeg te beleven op de Streekproductenmarkt Nienoord. Kom zeker langs en voelt u zeker van harte welkom op Landgoedboerderij Oosterheerdt te Leek.

Tot zaterdag 4 juli!

Geef reactie