De zomer is begonnen, dus hoogtijd voor een bezoek aan de Streekproductenmarkt Nienoord

Zaterdag 6 juli wordt de Streekproductenmarkt Nienoord gehouden op Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 in Leek. Tussen 10.00 en 16.00 uur is de markt gratis te bezoeken.

Kom naar de markt om heerlijke en creatieve producten uit te zoeken voor u thuis.

Wilt u verrast worden op onze markt, kom dan zeker aanstaande zaterdag bij ons langs, want NATUURLIJK AFKE  is er dit keer weer met sinaasappel-muntgelei!  Een heerlijke jam die ze elk jaar speciaal voor de zomerperiode maakt Door de munt heerlijk fris. DE POFFERTERY heeft weer jammetjes met weinig suiker om van te smullen. Voor tropische temperaturen een tropisch jammetje van mango, ananas en banaan. Dit keer heeft FLORES DEL CAMPO sperziebonen, doperwten, peulen, capucijners en tuinbonen mee met heerlijk vers bonenkruid. Nieuwe aardappels, uien, verse knoflook, sla, wortelen, en sappige bietjes maken een heerlijke maaltijd compleet.

Mocht u trek hebben in een ijsje tijdens het rond lopen op de markt, dan bent u zeker op het goeie adres, want RIANNE'S BOERDERIJ IJS staat met lekkere ijsjes voor u klaar, Kinderen kunnen gratis een ijsje gaan halen onder begeleiding van een volwassene, en het wordt nog gezelliger, omdat Anneke Rozema en Hillie Venema op hun trekharmonica vanaf ongeveer 11u00 leuke liedjes te horen gaan brengen tijdens dat u de boodschappen binnen haalt op onze markt.

De eerste zaterdag van de maand begint dus goed op onze streekproductenmarkt, om de allerlekkerste en verse producten uit te zoeken, zodat u met een goed gevulde boodschappentas weer naar huis gaat en omdat de sfeer op de markt altijd gezellig is, gaat u weer met een goed humeur naar huis.

Tot zaterdag 6 juli!

Nog geen reacties gevonden. Wees de eerste om een reactie te schrijven. Reageer